Talent za milijon dolarjev

Talent za milijon dolarjev - Ian Somers | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ian Somers
DIMENZIJA
12,75 MB
IME DATOTEKE
Talent za milijon dolarjev.pdf
ISBN
3588440883285

OPIS

Ross je vedno vedel, da je drugačen, a je to skrival pred svetom. Vse se spremeni, ko izve za tekmovanje Talent za milijon dolarjev , kjer bogati poslovnež obljublja milijon dolarjev tistemu, ki dokaže, da ima nadnaravne sposobnosti. To je predobra priložnost, da bi jo Ross lahko izpustil …A Ross zapada vedno globlje v svet spletkarjenja in nevarnosti. Zaradi svojega talenta se znajde v veliki nevarnosti, a obenem spozna tudi ljudi in talente, za katere komaj verjame, da obstajajo …Divja vožnja v skriti svet osupljivih talentov in smrtnih sovražnikov.

Vse se spremeni, ko izve za tekmovanje Talent za milijon dolarjev , kjer bogati poslovnež obljublja milijon dolarjev tistemu, ki dokaže, da ima nadnaravne sposobnosti. To je predobra priložnost, da bi jo Ross lahko izpustil … Rossa Bentleya in njegove nadnaravne sposobnosti smo spoznali v prvi knjigi Talent za milijon dolarjev.

Ross Bentley, skater, begunec, brez prijateljev in sovraži službo v lokalnem supermarketu. Ima pa tudi dar telekineze, vendar mu uspe ohraniti to skrivnost zase.

POVEZANE KNJIGE