Slikovna angleščina s krtkom 2

Slikovna angleščina s krtkom 2 Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,2 MB
IME DATOTEKE
Slikovna angleščina s krtkom 2.pdf
ISBN
5432473966485

OPIS

Krtek in njegovi prijatelji so vedno polni dobrih idej. Tokrat so se določili, da seznanijo naše najmlajše z angleščino. S pomočjo ilustracij na karticah, kot igra spomin, bodo otroke naučili 48 osnovnih angleških besed.Odličen pripomoček za starše in učitelje angleščine v vrtcu.

triletja osnovne šole. Kljub temu, da so datoteke razvrščene po razredih, jih lahko uporabimo tudi v višjem ali nižjem razredu - odvisno od sposobnosti in potreb posameznega učenca. Celoletni tečaji angleščine za otroke od 2,5 do 3, 5 let potekajo enkrat na teden po 60 minut, za 4 do 6-letnike pa po 75 oziroma 90 minut.

Dimenzije embalaže: 8 x 14.6 x 7.5 cm Material: les slikovna pika prevod v slovarju slovenščina - angleščina na Glosbe, online slovar, brezplačno. Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. slikovitost prevod v slovarju slovenščina - angleščina na Glosbe, online slovar, brezplačno.

POVEZANE KNJIGE