Izbira

Izbira - Kiera Cass | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kiera Cass
DIMENZIJA
7,49 MB
IME DATOTEKE
Izbira.pdf
ISBN
8580492517630

OPIS

Petintrideset deklet dobi življenjsko priložnost, da ubežijo ubožnemu življenju, ki jim je položeno v zibko. Priložnost, da se povzpnejo v svet blišča in obilja. Ena od njih bo postala izbranka čudovitega princa Maxona, princesa Illée in bodoča kraljica. Toda za Americo Singer je vse skupaj le nočna mora. Ko postane ena od izbrank, noče v boj za krono, srce je že oddala, a hkrati se zaveda, da prav bivanje v palači njeni družini zagotavlja preživetje. Potem pa se seznani s princem Maxonom in vse se spremeni ...Serija Izbira je svetovna uspešnica ameriške avtorice Kiere Cass. Prva knjiga iz serije je prevedena v več kot trideset jezikov, kmalu pa naj bi po njej posneli tudi film. Romantično in napeto branje, polno presenetljivih preobratov.

Razlikuje jo prenovljena karoserija, ki ponuja številne novosti in povečuje kakovost vozila. Okretnost voznika in ... Zavedati se moramo, da se pri turnem smučanju, ko pridemo na vrh glavni del, smučanje, šele začne.

točke prvega odstavka 15. člena Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju, obsojenci na prestajanju ... Izbira primernega cilja za turno smuko.

POVEZANE KNJIGE