Azur / Himmelblau

Azur / Himmelblau - Meta Kušar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Meta Kušar
DIMENZIJA
3,51 MB
IME DATOTEKE
Azur / Himmelblau.pdf
ISBN
7618092363321

OPIS

"Za tako razumevanje sebe v življenju in življenja v sebi je vseeno, ali je zabeleženo v pesmi ali pa v eseju; lahko bi bilo upodobljeno tudi v sliki ali uglasbeno. Branje njenih pesmi razodeva vedenje, da se poetično lahko prenaša s podobo, zvokom, otipom, vonjem, saj poezija lahko zapusti besedo kot izvirno formo, pa ji ne bo škodilo, če je res prava. In poezija Mete Kušar je taka."Iztok Simoniti

ocene in poročila Kušar, Meta: Azur. Založnik. dict.cc | Übersetzungen für 'Azur [poet] [Himmelsblau]' im Deutsch-Dänisch-Wörterbuch, mit echten Sprachaufnahmen, Illustrationen, Beugungsformen, ... Gostja oddaje bo pesnica in esejistka Meta Kušar.

Further project offices are located in Frankfurt, Germany and Paris, France. COOP HIMMELB(L)AU employs currently 150 team members from nineteen nations. Himmelblau / #0088ff / #08f Hex-Farbcode.

POVEZANE KNJIGE