Ženinova skrivnost

Ženinova skrivnost - Julia Quinn | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
6,70 MB
IME DATOTEKE
Ženinova skrivnost.pdf
ISBN
6876689862799

OPIS

Sir Richard Kenworthy ima manj kot mesec dni časa, da si najde ženo. Ve, da si izbirčnosti ne more privoščiti, in ko zagleda Iris Smythe-Smith, ki se na razvpitem družinskem koncertu skriva za violončelom, misli, da mu je uspelo. Iris je dekle, ki ni vpadljiva na prvi pogled. Toda pod njeno zunanjostjo se skriva nekaj, zaradi česar ve, da je prava.Iris Smythe-Smith je navajena, da jo podcenjujejo. Zaradi svetlih las in zadržanega vedenja je neopazna, zato je sumničava, ko sir Richard Kenworthy prosi, da ju predstavijo. Dvori ji in se do nje obnaša kot moški, ki se zaljublja, ampak Iris ni povsem prepričana, ali je to res. Ko med snubitvijo ogrozi njeno čast in sta prisiljena v poroko, Iris posumi, da Richard nekaj skriva …

2 questions answered. Portal za sodobne zenske. Dnevni horoskop, nasveti za fitness in dijete, zdravje, moda in vse kaj lahko zanima moderno žensko. II Julia Quinn - Ženinova skrivnost Rabljena, 5 € + ptt Več info preko sporočila. Ženinova skrivnost.

letih na Madžarskem, v času komunistične strahovlade. Člani plesne skupine, ki gojijo madžarsko ljudsko glasbo in folkloro, so navzven sicer prijatelji, a intimno se med sabo precej razlikujejo. Kljub začetnim nesoglasjem se med njima začnejo rojevati čustva, ki jih ne moreta zanikati.

POVEZANE KNJIGE