Zavarovane plezalne poti

Zavarovane plezalne poti - Andrej Mašera | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Mašera
DIMENZIJA
6,48 MB
IME DATOTEKE
Zavarovane plezalne poti.pdf
ISBN
6542102858907

OPIS

avgust 2018 Sezona je na vrhuncu - čas za obisk zavarovanih poti v našem visokogorju! Tole je nekaj najlepših v Vzhodnih Julijskih Alp. Zavarovane plezalne poti ponujajo doživljanje gora, ki je sicer daleč od tradicionalnega plezanja, a se odvija na razmeroma zahtevnem terenu in ne zahteva obsežnih predhodnih izkušenj. Po drugi strani pa zavarovane plezalne poti negativno vplivajo na naravno gorsko okolje, tako s samo napeljavo in gradnjo poti v skali, kot tudi s ... • Zavarovane plezalne poti odpirajo nova vprašanja glede varnosti, usposabljanja, lastne odgovornosti in preprečevanja nesreč.

Uporaba poti, potrebna oprema. Zavarovana plezalna pot je prvenstveno namenjena dejavnostim v okviru GUC Zelenica, a imajo tudi vsi ostali obiskovalci prost dostop in možnost brezplačne uporabe poti.

POVEZANE KNJIGE