Vrtinec ljubezni

Vrtinec ljubezni - Nora Roberts | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
4,89 MB
IME DATOTEKE
Vrtinec ljubezni.pdf
ISBN
1220135466506

OPIS

Lepi odvetnici Rachel Stanislaski dodelijo skrbništvo težavnega mladeniča Nicka LeBecka. A kaj, ko je njegov skrbnik tudi njegov starejši krušni brat Zackary Muldoon, nekdanji pomorec, zdaj lastnik krčme na Manhattnu. Bosta Rachel in Zackary kljub čustvom, ki se razvijejo med njima in ju potegnejo v svoj vrtinec, zmogla izpeljati to odgovorno nalogo? Rachel niti v snu ni načrtovala ljubezni … Svoje pa prispeva še Nick.Nora Roberts je ena najbolj znanih in priljubljenih ameriških avtoric ljubezenskih romanov. Izpod njenega peresa je prišlo že več kot dvesto knjig, objavljenih v mnogih milijonih izvodov. Njena dela se redno uvrščajo na lestvice najbolj priljubljenih knjig tudi pri nas.V sagi o družini Stanislaski je šest samostojnih zgodb: Ukročeno srce, Neznana skušnjava, Vrtinec ljubezni, Igra sreče, Moč hrepenenja in Ples usode.

artikla: 30612 Vrtinec ljubezni : [tretja knjiga iz sage o družini Stanislaski]; Falling for Rachel Ta stran uporablja JavaScript. Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. VRTINEC LJUBEZNI IN IGRA SREČE.

Datum izida 2015-11-20. Založba Mladinska knjiga založba.

POVEZANE KNJIGE