Silvestrski poljub smrti

Silvestrski poljub smrti - Ivan Sivec | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Sivec
DIMENZIJA
12,9 MB
IME DATOTEKE
Silvestrski poljub smrti.pdf
ISBN
7953073746329

OPIS

14. knjiga v priljubljeni zbirki Srečna družina:Srečni in smešni Erjavčevi se skupaj z družino prijatelja Mažija odpravijo silvestrovat v hribe. Toda namesto, da bi se v idiličnem zimskem okolju predajali snežnim radostim in zabavi v pastirski koči, se jih vseh devet zaradi agregata, ki daje elektriko, hudo zastrupi z ogljikovim monoksidom. Njihovo zabavno in silvestrsko preživljanje časa na Veliki planini se kljub smešnim prigodam hitro spremeni v resno situacijo in reševanje družine. Bo sploh kdo od njih pre živel ali pa so prav vsi zapisani – smrti?

srečno novo leeetooo! in konfetna toča in nato Silvestrski poljub možaka, lahko bi mu rekli alfi in omega narodne zabave. Bojda je čaščenje 2018.

Drugo leto ... Več iz te teme: Alfi Nipič Avseniki legenda Priporočamo. Provided to YouTube by Rebeat Digital GmbH Silvestrski poljub · Alfi Nipic Jingle bells ℗ 2000 ZKP Released on: 2011-12-22 Composer: Joze Privsek Auto-genera... Pesem Silvestrski poljub sem posnel natanko pred devetimi dnevi in 38 leti.

POVEZANE KNJIGE