Mesto iz kock

Mesto iz kock - Warren Elsmore | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Warren Elsmore
DIMENZIJA
12,88 MB
IME DATOTEKE
Mesto iz kock.pdf
ISBN
7362988342129

OPIS

Od mostu v Sydneyskem pristanišču do stolpnice Transamerica Pyramid, od londonske Železniške postaje sv. Pankracija do barcelonske Sagrade Familie, Eifflovega stolpa in hotela Burj Al Arab - predstavljenih je več kot 100 svetovnih znamenitosti, ki jih lahko sami sestavite doma - na primer rdeča londonska telefonska govorilnica, rumen newyorški taksi in Fontana di Trevi v Rimu - pa tudi osupljive fotografije izjemnih gradbenih dosežkov iz lego kock, kot je Empire State Building. V knjigi so ti vidni v vsej svoji slavi.

Iz prav posebnega materiala, ki bo odporen na spremembe zaradi sonca in drugih vremenskih vplivov, in s prav posebnimi postopki jih izdelujejo v Nemčiji, z njimi bodo zunaj prekrili 10.000 kvadratnih metrov površine. Mesto števil iz lego kock. 3/7/2017 0 Comments Izvedeli smo, da obstajajo tudi praštevila.

Pred začetkom del sledi Mesto iz kock. Katarina je naredila hišo iz kock.

POVEZANE KNJIGE