Kako očarati zapeljivko

Kako očarati zapeljivko - Karen Hawkins | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
3,71 MB
IME DATOTEKE
Kako očarati zapeljivko.pdf
ISBN
2543226015102

OPIS

Ona išče romantično ljubezen, on pa zanesljivost in mir … Bosta kljub razlikam in starim zameram našla pot drug do drugega?Iznakažen zaradi grozne nesreče, v kateri je izgubil ženo, se čemerni lord Kirk za več let umakne iz družbe. Šele ko spozna svojo sosedo Dahlio Balfour, mlado lepotico, s katero ga druži ljubezen do poezije in knjig, ugotovi, da lahko le ob njej pozabi na svojo preteklost. A pri zapeljevanju je silno neroden in ne zna ubirati pravih strun! Da bi naposled osvojil želeno gospodično, zaprosi za pomoč svojo botro, vojvodinjo Roxburško, ki ga nauči pravih manir in ga spremeni v čednega junaka Dahlijinih sanj.Ko mlada lepotica prispe na vojvodinjino zabavo, ni pripravljena na srečanje s svojim sosedom, na katerega jo veže veliko neprijetnih spominov. A čez čas ga vendarle začne gledati v povsem novi luči. Ko nekoč Kirk ujame njene ustnice v poljub, Dahlia spozna, da bi bil lahko prav on njen romantični junak, po katerem tako zelo hrepeni. Toda nerazčiščene teme iz preteklosti in številne nerodnosti vse skupaj precej zapletejo …Bo Dahlia vzljubila Kirka kljub njegovim številnim fizičnim in psihičnim brazgotinam? Bo čemerni vdovec omehčal svoje srce in spustil na plan vsa svoja čustva?

Iznakažen zaradi grozne nesreče, v kateri je izgubil ženo,... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Ženski roman > Kako očarati zapeljivko Kako očarati zapeljivko Karen Hawkins. 10,90 ... Popolna kot že preostali dve, izjemen moški junak, s svojo preteklosto in bolečino se zapre vase, a pgumna Dahlia iz njega izbeza željo po ponovni vključitvi v svet - ki pa obenem razkrije, da je Kirk, kljub brazgotini, izjemno čeden moški, katerega srce še ni popolnoma zakrnelo. See what your friends are reading.

Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... 3 DRUŽBENE VEDE. 35.

POVEZANE KNJIGE