Joga in tek

Joga in tek - Maja Miklič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Miklič
DIMENZIJA
11,53 MB
IME DATOTEKE
Joga in tek.pdf
ISBN
4498516909384

OPIS

Tako pri teku kot jogi se počutimo svobodni. Redna vadba joge zmanjšuje telesne poškodbe, med drugim pa je tudi dobra osnova za tek. Tek je primeren za jogije, ker izboljšuje kondicijo.Tako pri jogi kot teku se nam poviša življenjska energija, zaradi česar se počutimo srečni in zadovoljni, prav tako pa se pri obeh sproščajo endorfini, hormoni sreče. Zaradi tega notranjega občutka sreče nekateri pravijo, da sta joga in tek kot "naravna droga". Če že gre za takšno odvisnost, ima ta vsaj zdravilne učinke.Vse je v gibanju. Krvni obtok je nenehno v pretoku in ves svet se nenehno spreminja. Življenje je gibanje. Vse, kar vidimo v materialnem svetu, je minljivo. Edino, kar res imamo, je sedanji trenutek, ta trenutek "zdaj".Z jogo in meditacijo se učimo ozavestiti vsak trenutek. Med tekom se bolje zavedamo dihanja in ravno zaradi tega se zavedamo tudi sedanjega trenutka. Naše fizično telo je podvrženo staranju. Z jogo in tekom pa ga ohranjamo zdravega, mladostnega in v dobri kondiciji. Zdravje je bogastvo, v katerega se splača vlagati.

Prednosti meditacije za tekače so: • notranji mir • več energije • znižuje krvni tlak • izboljša prebavo • boljša zbranost Joga je celovita znanost o življenju, ki je ni mogoče raziskati do popolnosti. Je vadba, ki obsega telo, um in duha.

Ponavljajoči ... Tek in joga sta super partnerja Predstavljamo metodo za tiste, ki si želijo shujšati, pridobiti mišični tonus in izboljšati kondicijo. Skozi vadbo pridobijo tudi fleksibilnost vseh udov, kar je pomembno za ponavljajoča se gibanja tekačev. Intersport je največja veriga prodajaln s športno opremo na svetu.

POVEZANE KNJIGE