Vojvoda se vrača

Vojvoda se vrača - Sarah MacLean | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah MacLean
DIMENZIJA
6,75 MB
IME DATOTEKE
Vojvoda se vrača.pdf
ISBN
5386585691981

OPIS

On je vojvoda Ubijalec, obtožen umora Mare Lowe na predvečer njene poroke. Brez kančka spomina na usodno noč dvanajst let vlada nad najtemačnejšimi londonskimi kotički, dokler se neke noči Mara ponovno ne pojavi – in mu ponudi tisto, o čemer vojvoda sanja … Odvezo.Mara se ni nikdar nameravala vrniti v svet, iz katerega je pobegnila. Toda ko se njen brat do vratu zadolži v najrazkošnejši londonski igralnici, ki jo vodi Temple, nima druge izbire, kakor da Templu ponudi kupčijo, s katero se sama povrne med ljudi in dokaže svetu, kar je dotlej vedela le ona – da ni ubijalec.Kupčija je dobra, dokler Temple ne spozna, da dama skriva več, kakor je videti na prvi pogled. Uporabiti bo moral vso svojo moč, da se bo uprl vplivu te privlačne, skrivnostne ženske, zaradi katere izgublja glavo … in da ne bo podlegel čarom ljubezni.

o čemer vojvoda sanja … Odvezo. Mara se ni nikdar nameravala vrniti v svet, iz katerega je pobegnila.

Preverite zalogo po klubskih centrih > Vojvoda (Serbian Cyrillic: Војвода) literally "war-leader" from old Serbian was the highest rank in the army of the Kingdom of Serbia and Kingdom of Yugoslavia from 1901 until end of Second World War in 1945. It has roots from the medieval term Voivode used during medieval Kingdom, Empire and Principality of Serbia.

POVEZANE KNJIGE