Ustvari in zgradi

Ustvari in zgradi - Julian Gough, Kirsten Kearney, Yazur Strovoz | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julian Gough, Kirsten Kearney, Yazur Strovoz
DIMENZIJA
3,69 MB
IME DATOTEKE
Ustvari in zgradi.pdf
ISBN
8486523715704

OPIS

Minecraft, skromna računalniška igra o sestavljanju kock, je danes svetovni fenomen, ki vnema domišljijo po celem svetu. Na začetku leta 2014 je Minecraft presegel 100 milijonov registriranih uporabnikov. Čar igre so neskončne možnosti, ki jih nudi igralcu.Ustvari in zgradi: Neverjetna mesta v igri Minecraft prikazuje vrhove te ustvarjalne svobode in vključuje osupljive svetove mojstrov gradnje.Te neverjetne stvaritve, od razraščenih urbanih metropol do nezemeljskih fantazijskih kraljestev in umetnin iz gotskega obdobja, so prvikrat predstavljene skupaj.

Oglejte si še ostale oglase. Opis igre: Goodgame Empire je odlična strategija. Zgradi svoje gradove, ustvari močno vojsko in se spopadi v epskih bitkah z drugimi igralci.

Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. ii ustvari in zgradi neverjetna mesta v igri minecraft k. kearney uČila iz leta 2015, poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za ZGRADI.SI gradbene dejavnosti d.o.o., Dornice 8, 1217 Vodice.

POVEZANE KNJIGE