Uporabimo les

Uporabimo les - Boštjan Bračič, Vladimir Stegne | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boštjan Bračič, Vladimir Stegne
DIMENZIJA
6,97 MB
IME DATOTEKE
Uporabimo les.pdf
ISBN
5616456380633

OPIS

V priročniku avtorja nazorno prikažeta pot lesa od hloda do izdelka. Poleg vseh postopkov obdelave in zaščite lesa ter potrebnega orodja so knjigi dodani natančni načrti za izdelavo nekaterih najbolj osnovnih in uporabnih izdelkov.Knjiga je namenjena vsem, ki se bodo sami lotili obdelave lesa in si za dom in vrt izdelali kaj praktičnega kot tudi tistim manj spretnim, da se bodo lahko z jasno idejo obrnili na profesionalne mizarje in lesarske mojstre. Koristila bo tudi študentom in dijakom s področja lesarstva.

Spoštovani, V okviru dveh projektov LAS poteka več aktivnosti, ki so zanimive za tiste vaše občane, ki delujejo na področju lesno-predelovalnega podjetništva in na turističnem področju. Les je zelo trd in slabo obstojen. Je bele barve.

Pri izdelavi lesenega pohištva z epoksi elementi je ključno, da je epoksi smola vlita v kalup, ki je predhodno premazan z ločevalcem. Lokacija oglasa UPORABIMO LES Opomba: prikaže se natančna lokacija vašega oglasa Z operacijo Uporabimo lokalni les želimo stanje izboljšati; na podlagi prepoznanih izzivov in priložnosti ter strokovnega znanja in kompetenc naših projektnih partnerjev želimo vzpodbuditi podjetja, mlade in prebivalstvo k nadaljnji večji uporabi lokalnega lesa ter k razvoju novih inovativnih produktov in storitev iz lokalnega lesa na območju LAS Gorenjska košarica. Uporabimo lokalni les V okviru programa LEADER, LAS Gorenjska košarica naš Center sodeluje v še enem uspešno pridobljenem projektu: Sklad: ESRR - Evropski sklad za regionalni razvoj Trajanje operacije: januar 2019 - junij 2021 Partnerji: BSC, poslovno podporni... Kadar pa želimo les zaščititi z vodnimi lazurami (Exterier), pa les predhodno impregniramo z Impregnantom. V primeru, da uporabimo kot impregnacijo Belles, nato pa se odločimo za zaščito z vodno lazuro, moramo pred nanašanjem vodne lazure površine res dobro osušiti (najmanj 3-dnevno sušenje pri normalnih pogojih). Podjetje, ki želi uvoziti neobdelan les smreke, jelke in bora z lubjem ali brez lubja s poreklom iz Rusije v skladu z uredbama 498/2012 in 1217/2012.

POVEZANE KNJIGE