Skoraj popolna

Skoraj popolna - Susan Mallery | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Mallery
DIMENZIJA
11,18 MB
IME DATOTEKE
Skoraj popolna.pdf
ISBN
8568779578369

OPIS

Liz Sutton je v srednji šoli veljala za družbeno izobčenko, nato pa je ukradla srce najpriljubljenejšega fanta v mestu. Njuna skrivna romanca ji je pomagala preživeti najtežavnejše obdobje, dokler je Ethan Hendrix ni zatajil in izdal vsega, kar sta drug drugemu pomenila. Obupana in noseča je za vedno odšla iz Fool\'s Golda v Kaliforniji oziroma je tako vsaj dolgo časa mislila …Kajti zdaj se mora nenadoma vrniti v rojstno mesto in se soočiti z moškim, ki ne ve za njunega sina. Le da tokrat ne bo mogla tako hitro pobegniti. Ethan in Liz niti po teh letih ne moreta prikriti, da drug drugega strastno privlačita. Toda ali bo njuno poželenje dovolj za ljubezen v drugo?

Njuna skrivna romanca ji je po... Od danes skoraj popolna karantena Vlada Janeza Janše je po pričakovanjih takoj zmanjšala javno in družabno življenje na minimum. Ob tem je opozorila, da nobena njena poteza ne more biti tako učinkovita kot ustrezno vedenje posameznikov. Domov > Vse knjige > Leposlovje > Ženski roman > Skoraj popolna Skoraj popolna Susan Mallery.

Zunanje senčilo, ki vam omogoča zaščito pred različnimi zunanjimi vplivi in nezaželenimi pogledi. Pietramezzana - mestece, visoko v gorah južne Italije - je videti kot pravo mesto duhov. Večina mladih se je odselila in tam živi le še nekaj ljudi, ki so po zapiranju bližnjega rudnika ostali brez službe. Naj bo tvoj/a sreda popolna - skoraj tako kot tvoja lepotna rutina! Zasedba skorajda popolna Objavljeno: 17 Maj 2020 .

POVEZANE KNJIGE