Program za ozdravitev sladkorne bolezni

Program za ozdravitev sladkorne bolezni - Neal Barnard | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Neal Barnard
DIMENZIJA
9,28 MB
IME DATOTEKE
Program za ozdravitev sladkorne bolezni.pdf
ISBN
8038579075945

OPIS

Če imate sladkorno bolezen, so vam verjetno povedali, da je vaše stanje neozdravljivo. Dolga leta je v konvencionalni medicini veljajo, da je v primeru sladkorne bolezni produkcija inzulina za vedno okvarjena. A kot nam v svoji prelomni novi knjigi pokaže dr. Neal Barnard, to preprosto ni res. Sladkorna bolezen ni več stanje, s katerim se morate sprijazniti. Ni treba, da se počasi in postopoma poslabšuje. Če ste sladkorni bolnik, je zdaj čas, da bolezen vzamete v svoje roke – in ozdravite. Ta knjiga predstavlja popolnoma novo metodo za preprečevanje, nadzor in popolno ozdravitev sladkorne bolezni.

Statistika je neusmiljena, saj med drugim pove tudi, da bo 40 letnik, ki zboli za sladkorno boleznijo imel 11.6 let krajšo pričakovano življenjsko […] 404 - MKK ... html ... Desetletni nacionalni program za obvladovanje naraščajočega bremena sladkorne bolezni se izteka, v pripravi je novi.

Če nimate bolezni, a imate povečano tveganje, potem je ta program izjemno močna preventiva. Sladkorna bolezen tipa 1 je delno dedna, vpletenih je več genov, med njimi določeni genotipi HLA, za katere se ve, da vplivajo na tveganje za nastanek sladkorne bolezni. Pri genetsko dovzetnih ljudeh, lahko do nastopa diabetesa pride zaradi enega ali več okoljskih dejavnikov, kot so virusne okužbe ali prehrana. Za osebe z diagnozo sladkorne bolezni tipa ena ali dva je pomembno, da se prehranjujejo čim bolj zdravo.

POVEZANE KNJIGE