Domača kuhna pa to

Domača kuhna pa to Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,42 MB
IME DATOTEKE
Domača kuhna pa to.pdf
ISBN
3954007547552

OPIS

Z namenom, da skrite jedi naših prednikov širom dežele ne bi ostale le mit o nekdanji slovenski kuhinjo in z njihovimi ustvarjalci odšle v pozabo, so se slovenski osnovnošolci vnovič podali na pot raziskovanja lastne kulinarične dediščine in se na Tekmovanju v kuharskih veščinah avtohtonih lokalnih ali regionalnih posebnosti odpravili na izlet v zgodovino slovenske kmečke, delavske ali meščanske kuhinje, kot ga še nismo doživeli.

Posebna ponudba za naročnike edicij družbe Delo.Redna cena knjige je 24,99 EUR, cena s popustom za naročnike edicij družbe Delo je 20,99 EUR.. V ceno je vključen DDV. Domača kuhna pa to.

Otroci so obudili pozabljene recepte, pričarali pristne okuse, ustvarili kreativne krožnike, z nasmeškom razlagali o postopkih priprave jedi, z vso vnemo bdeli nad lonci in pečicami in na koncu tudi sami ... Domača vegeta se preprosto suši v pečici, nato pa jo spravimo v steklene kozarce. Sušenje sadja in zelenjave je eden najstarejših načinov konzerviranja živil.

POVEZANE KNJIGE