Zakaj se zbujam zgodaj

Zakaj se zbujam zgodaj - Mary Oliver | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mary Oliver
DIMENZIJA
7,68 MB
IME DATOTEKE
Zakaj se zbujam zgodaj.pdf
ISBN
5979119801296

OPIS

Mary Oliver (1935), ki že desetletja sodi med najbolj priljubljene ameriške pesnice, je navdih za poezijo od nekdaj iskala in našla v naravi, zaradi česar so jo primerjali s Henryjem Thoreaujem, z Emily Dickinson pa si po mnenju nekaterih delita ljubezen do samote in notranjih monologov. Po besedah pesnika in kritika James Dickeyja »Mary Oliver globoko pod površino bleščečega se jezikovnega učinka očara na prav poseben, subtilen in skrivnosten način. Njene besede delujejo kot urok, povsem drugače od preostalih pesnikov, saj nas začara kot resnična stvarnica.«

Vincent Millay in se spoprijateljila s sestro pokojnice. Pravilo 1: Pojdite spat zgodaj. Da bi se zbudil zgodaj in s tem si dali dovolj časa za spanje, morate iti zgodaj spat.

Te je predstavil med gostovanjem pri znanem televizijskem zdravniku Mehmetu Ozu: - Kofein: Popoldanska skodelica kofeinske kave lahko vpliva na to, da zvečer ne moremo zatisniti oči, in tudi na kakovost našega spanca, saj kofein na naše telo deluje tudi več ur. Zakaj se zbujam zgodaj Mary Oliver. 24,94 € Ta knjiga pri nas ni v prodaji! Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla.

POVEZANE KNJIGE