Poezija magístra Ángela Árha

Poezija magístra Ángela Árha - Angel Arh | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Angel Arh
DIMENZIJA
3,47 MB
IME DATOTEKE
Poezija magístra Ángela Árha.pdf
ISBN
1452553251259

OPIS

Boste Poezijo brali zaradi avtorjevega imena, bolj ali manj zasluženega slovesa ali morda njegovega videza? Ne bo šlo, saj se je avtor tokrat odločil za psevdonim, ker želi, da pesmi beremo zaradi njih samih.Pesmi so napisane tako, da se boste k njim vedno znova vračali; bogatile vas bodo, razveseljevale in žalostile, pa tudi vznemirjale in vam dale misliti.

Zaregistrujte sa na Facebooku a spojte sa s používateľom Maria Angela a ďalšími, ktorých možno... V četrtek, 28. junija 2012, sta Luka Krajnc in Luka Lindič prosto ponovila smer Dotik plahega angela v Ojstrici.

Poezija je včasih bila naprodaj v vseh bolje založenih knjigarnah, zdaj pa je na voljo le brezplačno.. Če jo boste brali, je ne boste zaradi avtorjevega imena, bolj ali manj zasluženega slovesa ali morda celo njegovega vpliva, saj se je avtor odločil za psevdonim, ker - naivno vendar iskreno - želi, da pesmi beremo zaradi njih samih. Bližji knjigi.

POVEZANE KNJIGE