Izzivalna z biseri

Izzivalna z biseri - Madeline Hunter | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Madeline Hunter
DIMENZIJA
6,44 MB
IME DATOTEKE
Izzivalna z biseri.pdf
ISBN
6478241366617

OPIS

Zahteval je le tri poljube na dan … A dala mu je več, kot si je upal želeti.Svetovno priznana pisateljica Madeline Hunter z romanom o poželenju med dušama, ki ju združi neobičajna usoda, nadaljuje s svojo serijo štirih odličnih romanov iz obdobja regentstva.Grof Hawkeswell že dve leti, odkar je na sam poročni dan izginila njegova nevesta, bogata dedinja Verity Thompson, živi v negotovosti. Niso je razglasili za mrtvo, zato se Hawkeswell s pravnega vidika ne sme ponovno poročiti in tudi nima dostopa do ženinega denarja. Eno ali drugo bi ga namreč rešilo iz hude finančne krize, v kateri se je znašel.Verity, ki jo je njen sleparski bratranec prisilil v poroko s Hawkeswellom, je iz Londona zbežala na podeželje. Ker je naziv grofice in visok družbeni položaj nista zanimala, se je bila v zameno za svobodo pripravljena odreči svoji dediščini. Ko odkrijejo njeno ukano, se mora Verity vrniti v zakon brez ljubezni.Hawkeswell sklene dogovor z Verity: v zameno za tri poljube na dan ne bo vztrajal pri pravicah, ki izhajajo iz zakonske zveze. Toda Verity odkrije, da obstajajo navadni poljubi … Obstajajo pa tudi drugačni poljubi. V rokah mojstra umetnosti ljubezni začne spoznavati pravi pomen zapeljevanja.

031 359 831 (Magdalena Svetina Terčon) ali na e-naslov: [email protected] HUNTER, Madeline: Izzivalna z biseri VASQUEZ, Juan Gabriel: Zvok stvari, ki padajo NOOTEBOOM, Cees: Raj izgubljeni SPARKS, Nicholas: Poglej me v srce BURCH, Heather: Vijoličasti trak ljubezni HULSMANN, Petra: Brenčanje v srcu LAURENS, Stephanie: Resnica o ljubezni TODD, Anna: Prvič resnično srečna Kako vzgojiti srečnega otroka : pet ključev do vzgoje otrok z vrednotami in poslanstvom : popoln vodnik za starše in skrbnike. Ljubljana: Inštitut za razvijanje osebne kakovosti, 2015.

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem. Informacije o zalogi so trenutno nedostopne.

POVEZANE KNJIGE