Tesla metamorfoza za zdravljenje in evolucijo

Tesla metamorfoza za zdravljenje in evolucijo - Tanja Petrović | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tanja Petrović
DIMENZIJA
4,2 MB
IME DATOTEKE
Tesla metamorfoza za zdravljenje in evolucijo.pdf
ISBN
2415574829696

OPIS

Tesla metamorfoza je način zdravljenja, ki zaradi osupljivih rezultatov, njegovih učinkov na evolucijo človeške zavesti in nekaterih popolnoma enkratnih pojavov, povezanih s tem delom, privablja veliko zanimanje znanstvenikov.Čudežev ni. So samo določeni pojavi, ki jih za zdaj morda ne znamo pojasniti in znanstveno dokazati, nekateri pa jim pravijo čudeži. V iskanju razumevanja čudežev ta knjiga ponuja nova spoznanja in pojasnila.Knjiga Tesla metamorfoza je namenjena tudi splošnemu razumevanju alternativnega zdravljenja ter spajanju znanosti in duhovnosti. Anja Petrović išče pojasnila v sodobnih znanstvenih raziskavah, odgovore pa tudi v starodavnem znanju.Napredek je mogoč samo, če sprejmemo dejstvo, da vse znanje še ni zapisano v knjigah. Razvoj znanosti je pogosto oviran zaradi predsodka, da mora vse temeljiti na zakonih, ki so že vklesani v kamen. Razumeti moramo, da je znanost dinamično področje, in spomniti se moramo, da so se nekateri aksiomi pozneje izkazali za napačne. Prav tako je treba sprejeti dejstvo, da so nekateri pojavi očitni, čeprav jih za zdaj še ne znamo pojasniti.»Neobstoj dokazov še ni dokaz neobstajanja!« (Sagan)»Tistega dne, ko bo začela znanost preučevati nematerialne pojave, bo v enem desetletju napredovala bolj kot v vseh prejšnjih stoletjih obstoja.«Nikola Tesla

Gre za metodo, ki vas ne le ozdravi fizičnih simptomov, temveč vas skozi kompleksen proces povezovanja z vesoljem, ponovno uskladi z ... TESLA METAMORFOZA Tesla metamorfoza omogoča ozdravitve z uporabo skalarne energije velikokrat presegajo predvidevanja in zmožnosti uradne medicine. Rezultati in učinki teslinih zdravilnih frekvenc so običajno zelo hitri.V številnih primerih priporočamo metodo za hitro povrnitev energije in telesnega ravnovesja.TESLA METAMORFOZA ZDRAVJATesla metamorfoza predstavlja naprednejši način ... Tesla metamorfoza zdravja Je sistem za duhovno rast kakor tudi zdravilna metoda, ki jo je leta 2010 razvila Anja Petrović.

Temelji na uporabi Teslovih zdravilnih frekvenc, katerih cilj je, da privedejo frekvenco svetlobe človeškega telesa do popolnega ravnovesja. Je metoda zdravljenja, samozdravljenja in čiščenja duha. Tesla metamorfoza-za zdravljenje in evolucijo.

POVEZANE KNJIGE