Odprta okna, odprta vrata

Odprta okna, odprta vrata Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,66 MB
IME DATOTEKE
Odprta okna, odprta vrata.pdf
ISBN
4041345567992

OPIS

Antologija Odprta okna, odprta vrata ob tridesetem vileniškem festivalu odpira pogled na najboljše pisanje iz Srednje Evrope, kot so ga presejale slovenske žirije. Prinaša zbir in izbor besedil, ki jih je 31 nagrajenih avtorjev in avtoric objavilo v posameznih letnikih vileniških zbornikov, s čimer bralstvu razpira pisano paleto narazličnejših srednjeevropskih avtorskih glasov, ki so odločilno zaznamovali sodobno evropsko in svetovno književnost.

V panoramski steni tiste na levi se ogledujejo vitke veje macesnov, robove desne mehčajo okrogla ladijska okna lope, na katero je prislonjena. PVC, ALU, LESENO in PVC/ALU, LES/ALU stavbno pohištvo je izdelano v skladu z normativi in standardi in ima pridobljen A test. Okna, vrata in drugi izdelki SATLER imajo garancijo na izdelavo in montažo (po garancijskem listu) . Odprta vrata: Staro, novo in iz domačega gozda Visoki stropi, stare stenske dekoracije, klasičen parket, lepi stari in novi kosi pohištva, smrekov les iz domačega gozda so le nekateri elementi, ki pripovedujejo zgodbo o stanovanju in studiu keramike, ki sta ga lastnika zasnovala skupaj z arhitektko Sanjo Premrn. Prikolica - ponoči - ali imate odprta vsa okna in vrata.

Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih. Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Taufer, Veno (avtor dodatnega besedila) Babović, Nika (avtor dodatnega besedila) Petrič, Tanja (urednik) Kavzar Hudej, Maja (urednik) Vir.

POVEZANE KNJIGE