Ljubezen v vinogradu

Ljubezen v vinogradu - Laura Dave | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laura Dave
DIMENZIJA
9,24 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen v vinogradu.pdf
ISBN
5318748887470

OPIS

So skrivnosti, ki jih deliš z drugimi, in so takšne, ki jih skrivaš …Ko je odraščala v vinogradu svojih staršev v Sonomi, je Georgia Ford izvedela nekaj pomembnih skrivnosti. Skrivnostno število grozdnih jagod, ki jih potrebuješ za pridelavo ene steklenice vina: osemsto. Skrivnostna sestavina v mamini lazanji: čokolada. Skrivnost, s katero končaš prepir: ponudiš roko v znak sprave.A teden dni pred poroko tridesetletna Georgia izve, da je njen ljubljeni zaročenec pred njo skrbno varoval tako skrivnost, ki bo za vedno spremenila njuni življenji.Georgia naredi to, kar je vedno počela: vrne se v družinski vinograd in pričakuje, da bo tam deležna tolažbe staršev, ki sta že dolgo srečno poročena, bratov, ki sta vedno skupaj poskrbela za mlajšo sestrico, ter vsega, kar ji je ljubo. Vendar se izkaže, da njen zaročenec ni edini, ki ima skrivnosti …Zabaven in izrazito evokativen roman o ljubezni, zakonu, družini, vinu in varljivem terenu, na katerem se vse to prepleta.

... in Trška gora je postala njun drugi dom.

Na vaše stroške ga pošljem tudi po pošti. Vesna je rekla, da je to en tak kaos pri hiši, ampak meni se je zdelo, da vse lepo spontano teče. Aleš je imel ves čas delo v vinogradu, v kleti in je bil leteč, a je prišel sem in tja pogledat svojo Miškico, navdahnit goste s svojo življenjsko držo.

POVEZANE KNJIGE