Jahalna šola

Jahalna šola - Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau
DIMENZIJA
9,11 MB
IME DATOTEKE
Jahalna šola.pdf
ISBN
2764000337892

OPIS

Pri nas jahači lahko opravijo tekmovalno licenco in si za začetna tekmovanja tudi izposodijo konja ali ga najamejo. Novost je šola jahanje za otroke, saj imamo na voljo 5 ponijev namenjenih posebej šolanju otrok. Konjeniški klub Trnovo | +386 (0)41 642 253 | [email protected] Jahalna šola na Gorenjskem | ZIMA, gostinstvo in turizem, d.o.o., Žirovnica vam nudimo sobe z zajtrkom ali polpenzionom v prenočišču s 30-letno tradicijo t er mladinsko prenočišče oziroma youth hostel, za ljubitelje konj pa je na voljo tudi jahalna šola.

Domača jahalna šola je izvrstna priložnost za vse ljubitelje konj in jahanja. Vpišite se v začetni ali nadaljevalni tečaj jahanja, prav tako pa so na voljo individualne ure jahanja z inštruktorji. Šola jahanja - nadaljevalni tečaj: individualno ali v skupini je nadgradnja začetnega tečaja, kjer si jahači pridobijo vse potrebno znanje za varno in pravilno jahanje.

POVEZANE KNJIGE