Frederica

Frederica - Georgette Heyer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Georgette Heyer
DIMENZIJA
3,18 MB
IME DATOTEKE
Frederica.pdf
ISBN
9186915476145

OPIS

Markiz Alverstoke je bogat, čeden, pravi ljubljenec elite, ki ambicioznim materam vliva upanje in svoje sestre peha v obup. Ne vidi najmanjšega razloga, zakaj bi se trudil komurkoli ugoditi. Vse dokler ga za pomoč ne prosi daljna sorodnica, ki ji je za njegovo sebičnost prav malo mar.Zaradi številčne in neukrotljive družine Merriville se Alverstoke nehote zapleta v nove in nove nevšečnosti, na svoje veliko presenečenje pa ugotovi, da ga to niti malo ne dolgočasi. Ljubka Charis je morda res prav toliko praznoglava, kot je lepa, toda Jessamy je zanimiv mladenič, Felix pa očarljiv pobalin. A najbolj ga pritegne njihova odločna sestra Frederica, ki pa se očitno toliko ukvarja z dobrobitjo družine, da ne opazi njegovih majhnih, prefinjenih pozornosti...

Through our world class facilities and staff, we are able to provide outstanding service for our members and their guests. From the moment that you enter the tabby front gates, you will be immersed in the captivating grandeur that is ... Frederica Baumann (フレデリカ・バウマン) is a maid in service to Roswaal L Mathers.Though she joined the main cast in Arc 4, she has yet to play a major supporting role.However, she is set to have a minor role in Arc 7 and a major one in the Final Arc..

She lived in exile following the seizure of power by a military junta in 1967. A direct descendant of both Queen Victoria and Kaiser Wilhelm II, she was Interest revived in Fort Frederica in the 1900s.

POVEZANE KNJIGE