Anor Kath – Doba razdora

Anor Kath – Doba razdora - Samo Petančič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samo Petančič
DIMENZIJA
11,78 MB
IME DATOTEKE
Anor Kath – Doba razdora.pdf
ISBN
9564800962387

OPIS

Škrati, zmaji, coprniki, spletke in smrtonosni načrti mogočnikov v fantazijskih Deželah trgujočih ljudstev, so prepričali bralce že leta 2007, ko je izšel prvi del trilogije Anor Kath. Njegovo nadaljevanje s podnaslovom Doba razdora ljubiteljem fantazijskega žanra prinaša nadaljevanje zgodbe treh magov – Tira, Honrada, Hedjegattuja in njihovih dveh spremljevalcev, morilskega borca Staktia in pripadnice Krvi klana, Akhi. Ključni liki v obetajočem se Prelomu, kakor ga poimenujejo posvečeni, se bodo morali v Dobi razdora soočiti s številnimi zvitimi in krvoločnimi nasprotniki in sploh ni rečeno, da bodo do zadnjega poglavja preživeli.

S krati, zmaji, coprniki, spletke in smrtonos-ni nac rti mogoc nikov v fantazijskih Dez elah trgujoc ih ljudstev, so prepric ali bralce z e leta 2007, ko je izs el prvi del trilogije Anor Kath z naslovom Pota magov. Druga knjiga prinas a Ta je predvsem privrženec fantazijske literature in je letos, osem let po izidu prvenca Anor Kath - Pota magov izdal še nadaljevanje tega romana, tokrat z naslovom Anor Kath - Doba razdora.

CROWLEY, Katherine, ELSTER, Kathi.Delo s teboj me ubija : izpletite se iz čustvenih pasti na delovnem mestu, (Zbirka Knjiga kot zdravilo).1 ... Založnik o knjigi Roman Ekvorna in Ivana je zgodba o boginji Ekvorni, ki jo je Ivana Kobilca naslikala na sliki Slovenija se klanja Ljubljani, konec avgusta letos pa ji je MOL postavila kip ob Ljubljanici in ji vrnila naziv zaščitnice Ljubljane, Barja in vode, kar je pred 2000 leti še bila. To je zgodba o naši pramateri, ki so jo staroselci na našem območju častili še pred prihodom ... Anor Kath - Doba razdora Samo Petančič ...

POVEZANE KNJIGE