Torbice

Torbice - Rabea Rauer, Yvonne Reidelbach | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rabea Rauer, Yvonne Reidelbach
DIMENZIJA
11,22 MB
IME DATOTEKE
Torbice.pdf
ISBN
9002726458894

OPIS

Naj bo sprehod po mestu, dnevni nakupi, večerna zabava, izlet v naravo ali pa oddih za konec tedna – pri sebi morate vedno imeti primerno torbico – priročno, a modno. Toda ni vedno najlažje najti ustreznega modela. Zakaj si torej nove najljubše torbice ne bi sešili kar sami?Med različnimi oblikami in velikostmi si le izberite pravo in že lahko začnete. Z materiali po vašem izboru bo iz preproste nakupovalne vrečke, šolske torbe, potovalke za konec tedna, pisemske tobice, preproste torbe za prosti čas ali običajne ročne torbice nastal svojevrsten modni dodatek. Da pa bodo tudi vaši najmlajši v vrtcu, šoli in prostem času primerno opremljeni, boste v knjigi našli tudi dodatne ideje za priročne otroške torbe.Vsak model je opremljen z lično fotografijo, seznamom potrebščin in navodili, ki vas bodo vodili korak za korakom. Priloženi so tudi potrebni kroji, ki jih boste zlahka prerisali. V knjigi bo prav vsak brez dvoma našel svojo novo ljubezen v svetu torbic!

Torbice za dopolnitev tvojega videza, ki bodo kmalu postale tvoje najljubše. Vse torbice. Večerne torbice; Naramne torbice; Torbice za prosti čas; Pasne torbice; Ženski nahrbtniki; Glede na spol.

Mini torbica. 39,99 EUR 20,99 EUR. FB190 - Red - R9.

POVEZANE KNJIGE