Tihožitje z mrtvo babico

Tihožitje z mrtvo babico - Tomo Podstenšek | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomo Podstenšek
DIMENZIJA
3,69 MB
IME DATOTEKE
Tihožitje z mrtvo babico.pdf
ISBN
6626131057339

OPIS

Kaj storiti s podedovano staro hišo? Kdo so v resnici naši najbližji, kdo smo mi sami, kje se zares konča preteklost in kje začne prihodnost? In kaj za vraga o vsem skupaj menijo maček, pes, podgane in mrtva babica?Roman, v katerem je zgodba o tipičnih družinskih prepirih glede dediščine začinjena z zanimivo mešanico karakterjev in ščepcem grobo mletega črnega humorja.

Družinski roman o prepirih zaradi dediščine. Posts about Tihožitje z mrtvo babico written by tomopodstensek. Pred kratkim je izšla zbirka recenzij Miše Gams, ki se pri branju in analizi besedil poslužuje interdisciplinarnih pristopov ter posledično literarna dela pogosto osvetli iz zanimivih in svežih perspektiv. Tomo Podstenšek: Tihožitje z mrtvo babico (roman) Droplja, Maribor 2015, 303 str.

… Nadaljujte z branjem → Tihožitje z mrtvo babico book. Read reviews from world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE