Prvič

Prvič - Anna Todd | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anna Todd
DIMENZIJA
6,93 MB
IME DATOTEKE
Prvič.pdf
ISBN
1140604318944

OPIS

Ljubi ga. Sovraži ga. Ne more brez njega.Bil je čas, preden je Tessa spoznala Hardina, po vsem, kar je sledilo pa … Življenje ne bo nikoli več enako.Tessa je pridno dekle, ki ima doma prijetnega, zanesljivega fanta. Je osredotočena, ambiciozna in ima mamo, ki je odločena, da Tessa takšna tudi ostane.Toda že ob vselitvi v študentski dom sreča Hardina. Z razmršenimi rjavimi lasmi, arogantnim angleškim naglasom, tetovažami in obročkom v ustnici je srčkan in drugačen od tega, česar je vajena.Vendar je tudi nesramen, včasih celo krut. Zaradi njegovega vedenja bi ga Tessa morala sovražiti. Res ga, dokler se ne znajde sama v sobi z njim. Nekaj v njegovem mračnem razpoloženju jo potegne in ko se poljubita, v njej prižge strast, ki je doslej ni poznala.Reče ji, da je lepa, potem pa vztraja, da on ni zanjo, ter vedno znova izginja. Čeprav se do nje vede lahkomiselno, Tesso vleče, da pobrska globlje in pod vsemi lažmi najde pravega Hardina. Vedno znova jo odriva stran od sebe, ona pa se vrača in brede še globlje.Tessa že ima popolnega fanta. Zakaj se torej tako močno trudi premagati lastni prizadeti ponos in Hardinov predsodek o prijetnih dekletih, kot je ona?Razen … če ni to ljubezen?

Prav poseben dogodek pa je to za tiste otroke in njihove starše, ki so letos 1 ... Mariborsko farmacevtsko podjetje Marifarm je leto 2020 prvič, odkar so ga pred propadom s prevzemom iz občinskih rok rešili zasebni vlagatelji, zaključil v pozitivnih številkah. Tudi lani so opazno povečali prihodke s proizvodnjo farmacevtskih izdelkov za druge farmacevte, njihov cilj pa še naprej ostaja proizvodnja lastnih zdravil. Prvič sva skupaj sodelovala pri oddaji Ta teden z Juretom Godlerjem že v prvem delu karantene, ko sem se oglašal od doma, in priznati moram, da sva se zelo dobro ujela.

Skupaj s poveljnikom odprave Neilom Armstrongom sta bila v odpravi pilot Komandnega modula CM-107 (Kolumbija (Columbia)) Michael Collins in pilot Lunarnega modula LM-5 (Orel (Eagle)) Edwin Aldrin, imenovan tudi Buzz (vzdevek) t.. Štartali so s Kennedyjevega ... Prvič po hudi nesreči se je oglasil Tiger Woods.

POVEZANE KNJIGE