Planinski zabavnik

Planinski zabavnik - Urška Stritar, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urška Stritar, ... [et al.]
DIMENZIJA
5,27 MB
IME DATOTEKE
Planinski zabavnik.pdf
ISBN
1657902128411

OPIS

Delovni zvezek o gorah z nalogami za zabavo, ustvarjanje, učenje in vzgojo.Planinska založba PZS je za letošnjo poletno sezono pripravila težko pričakovano novost za uporabnike, na katere se je v poplavi zemljevidov in vodnikov prepogosto pozabljalo. Planinski zabavnik je točno to, kar pove njegovo ime – je zabaven in govori o planinstvu. Namenjen je otrokom od 4. do 9. leta, ki jih z igro, ustvarjalnostjo in miselnimi izzivi prijazno uvaja v planinski svet.44 nalog različnih tipov in treh težavnostnih stopenj (od zgolj slikovnih do takih, ki že zahtevajo več branja in pisanja) je opremljenih z duhovitimi ilustracijami in nazornimi fotografijami, spremljajo pa jih vzgojni komentarji (skozi izjave učene sovice), dodatne zanimivosti, rešitve in opombe za odrasle. Zabavnik namreč zares zaživi šele ob sodelovanju odraslega, bolj izurjenega planinca, ki ob pogovoru z otroki naletijo na zanimive izzive tudi zase.Planinski zabavnik lahko otroci uporabljajo skupaj s Cici dnevnikom in Dnevnikom Mladi planinec, mlada planinka, rešujejo pa ga lahko tudi brez tega – doma, v vrtcu, v šoli, v avtomobilu, v planinski koči, na taboru ali celo na izletu.

leta, ki jih z igro, ustvarjalnostjo in miselnimi izzivi prijazno uvaja v planinski svet. Planinski zabavnik 2 - drugi delovni zvezek s planinsko tematiko, tokrat za otroke in mladostnike od 9. do 14.

leta, ki jih z igro, ustvarjalnostjo in Zabavnik namreč zares zaživi šele ob sodelovanju odraslega, bolj izurjenega planinca, ki ob pogovoru z otroki naletijo na zanimive izzive tudi zase. Planinski zabavnik lahko otroci uporabljajo skupaj s Cici dnevnikom in Dnevnikom Mladi planinec, mlada planinka, rešujejo pa ga lahko tudi brez tega - doma, v vrtcu, v šoli, v avtomobilu, v ... Planinski zabavnik lahko otroci uporabljajo skupaj s Cici dnevnikom in Dnevnikom1, Mladi planinec, mlada planinka, rešujejo pa ga lahko tudi brez tega - doma, v vrtcu, v šoli, v avtomobilu, v planinski koči, na taboru ali celo na izletu.

POVEZANE KNJIGE