Pepelka

Pepelka - Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau
DIMENZIJA
10,36 MB
IME DATOTEKE
Pepelka.pdf
ISBN
7443888513294

OPIS

Toda ker se urok konča ob polnoči, mora Pepelka zapustiti svojega sanjskega princa, ob tem pa izgubi stekleni čeveljček. Pepelka, kot jo trenutno najbolje poznamo, je prijazna in odpuščajoča, konec je srečen in sploh, kot v pravljici mora biti. Vsaj zdi se tako.

Kdorkoli si jo bo ogledal, bo iz dvorane prišel žarečih oči, ponovno poln optimizma in vedrine ter zaupanja v dobre vile in naključja ter v srečne konce. Pepelka se trudi ugoditi zahtevam nove družine, njeno dobroto in pogum pa poplača dobra vila, ki ji pričara obleko in prevoz za ples na gradu. Toda ker se urok konča ob polnoči, mora Pepelka zapustiti svojega sanjskega princa, ob tem pa izgubi stekleni čeveljček. Pepelka, kot jo trenutno najbolje poznamo, je prijazna in odpuščajoča, konec je srečen in sploh, kot v pravljici mora biti.

POVEZANE KNJIGE