Mehke živalce

Mehke živalce - Rabea Rauer, Yvonne Reidelbach | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rabea Rauer, Yvonne Reidelbach
DIMENZIJA
9,16 MB
IME DATOTEKE
Mehke živalce.pdf
ISBN
5453479462723

OPIS

Pisane in mehke živalce iz gladkega žameta, pliša, bombaža, klobučevine ali kožuščka kaj hitro najdejo svoje mesto v otroških srčkih. Medvedek, miška velikanka, zajček, navihana opica in druge prisrčne živalce niso le zvesti prijatelji pri igri in crkljanju, pač pa pravi pomočniki, saj se lahko nekatere spremenijo v koristne termoforje, blazine ali hranilnike, mini stolčke ali prostor, kamor shranjujemo pižamo. Za zadovoljne dojenčke v njihovih posteljicah skrbita gosenica za dudo in slonček za male prstke. Uradna sovica, ki kot adventni koledar obdaruje in skrbi za veselo decembrsko pričakovanje, po praznikih enostavno odvrže svoj predpasnik in že se spremeni v simpatično opazovalko, ki spremlja razigrano igro s stene otroške ali dnevne sobe.Vsak model je predstavljen z odlično fotografijo, seznamom potrebnega materiala in podrobnimi navodili korak za korakom. V dodanih predlogah najdemo krojne pole, ki nam šivanje spremenijo v zabavno igro. Zakaj si ne bi sešili kar celega živalskega vrta mehkih živalic!

Lahko pošljem tudi po pošti, stroške pošiljanja krije kupec. Ljubki otroci in mehke živalce: Neskončno prijazni svet Jelke Reichman. Ilustracije iz slikanic Mižekmiž in Uspavanke.

No, slonov ravno ne, pa krokodilov, najbrž predvsem zaradi velikosti. Ali zaradi velikega števila zob! Naslov: Mehke živalce : mehki crkljavčki za velike in male.

POVEZANE KNJIGE