Med grehom in poželenjem

Med grehom in poželenjem - Lorraine Heath | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lorraine Heath
DIMENZIJA
3,3 MB
IME DATOTEKE
Med grehom in poželenjem.pdf
ISBN
5945230562194

OPIS

V romanci Med grehom in poželenjem se križajo poti najrazvpitejšega londonskega razvratneža - dekadentnega, izprijenega, prepovedanega. In najkrepostnejše dame v Londonu - spoštovane, nepokvarjene in čisto preveč človeške.Dame iz visoke družbe ne morejo nehati govoriti o vražjem Jacku Dodgerju - nekoč tatinskem cestnem pobalinu, zdaj pa premožnem lastniku najekskluzivnejšega igralniškega salona v Londonu. Ni je čutne naslade, ki je še ne bi izkusil, in ni je razvratnosti, ki je ta čedna baraba ne bi priskrbela gospodom, ki prihajajo v njegovo hišo po meseno poželenje.Olivia, vojvodina Lovingdonska, se ne bi nikoli družila s takšno barabo. Zato je lepa, dobro vzgojena mlada vdova ogorčena, ko Jacka imenujejo za edinega dediča vojvodovega osebnega premoženja. Zdaj je namreč prisiljena deliti svoj ljubljeni dom s tem podlim človekom.

Oglejte si prvih 20 strani knjige: med_grehom_in_pozelenjem.pdf MED GREHOM IN POžELENJEM Uvod Iz dnevnika Jacka Dodgerja Ko sem bil star pet let, me je moja mati prodala. Tega ji nisem nikoli zameril; že takrat sem namreč vedel, da lahko lakota in strah prisilita človeka, da počne stvari, za katere si ne bi nikoli mislil, da jih je sposoben storiti.

Videti je kakor ženska, ki je mrtva. Serija: Scandalous Gentlemen of St. James, 3.knjiga Zvrst: ZG 3 * * * 19 vote Izvirni greh (latinsko peccatum originale), imenovan tudi greh prednikov, je krščanski nauk o stanju greha, v katerem človeštvo obstaja od padca človeka, ki izvira iz Adamovega in Evinega upora v Edenskem vrtu, in sicer greh neposlušnosti pri uživanju prepovedanega sadeža z drevesa spoznanja dobrega in zla.

POVEZANE KNJIGE