Illudere parvenze di vita = Slepiti videze življenja

Illudere parvenze di vita = Slepiti videze življenja - Alessandro Damiani | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alessandro Damiani
DIMENZIJA
7,12 MB
IME DATOTEKE
Illudere parvenze di vita = Slepiti videze življenja.pdf
ISBN
3418142884059

OPIS

Zahvaljujemo se podjetju Unika TTI, ki nas je gostilo v svojih prostorih in sodelavcem Območnega združenja Rdečega križa Postojna - Pivka, ki so poskrbeli za teoretični in praktični prikaz temeljnih postopkov oživljanja z uporabo avtomatskega defibrilatorja. Obenem smo preverili […] 1.

tko da, če ... V svojih zapisih je ohranil spomin na številne podrobnosti iz svojega slikarskega in glasbenega življenja, spomnil pa se je tudi mnogih umetnikov, s katerimi se je družil. Količina: Dodatni opis tipa: Knjiga: Avtor Avgusta Šantel st., Avgusta Šantel ml., Saša Šantel Prevajalec Leto izdaje 2006 Zbirka ... VITA E BELLA - Življenje je LEPO...

POVEZANE KNJIGE