Gremo to dokončat

Gremo to dokončat - David Allen | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Allen
DIMENZIJA
5,39 MB
IME DATOTEKE
Gremo to dokončat.pdf
ISBN
4620225113114

OPIS

»Gremo to dokončat« je knjiga, ki podaja preverjeno metodo učinkovitega upravljanja različnih delovnih procesov, s katerimi se v vsakdanjem življenju srečujemo prav vsi. Opisana načela in metode so uporabne za takojšnjo rabo v različnih situacijah, v katerih morate karkoli postoriti ali dokončati, ali pa zgolj zabeležiti, da boste morali nekoč s tem v zvezi kaj narediti. Metodo lahko uvedete postopoma in sistematično, lahko pa se je lotite tudi sporadično, po koščkih.Vse v knjigi predstavljena sistematična ravnanja izhajajo iz treh ključnih ciljev:1. Celosten zajem vsega, kar bo od vas zahtevalo določeno aktivnost, v zaupanja vreden in na logičnih osnovah zgrajen papirni ali računalniško podprt sistem, ta pa vam bo omogočal, da vam ne bo treba skrbeti, da bi na pozabili na karkoli pomembnega (ker bo vse zapisano!).2. Sprotno sprejemanje odločitev o vseh v sistem zajetih zadevah na način, da za vsako izmed njih natančno opredelite, kaj je v zvezi z njo prvi korak, ki ga morate narediti.3. Vse zajete vsebine je treba upravljati in koordinirati. V zavezah, ki ste jih dali sebi ali drugim, je treba prepoznati njihovo večplastnost.Prvo izdajo knjige GTD je revija Time proglasila za knjigo desetletja v zvrsti poslovnih priročnikov za samopomoč, njen prevodi so izšli v več kot 30 državah. Slovenski prevod druge, dopolnjene in popravljene izdaje nam je na voljo zgolj nekaj mesecev za izvirnikom.David Allen, predsednik David Allen Company, velja za enega najbolj vplivnih sodobnih svetovnih mislecev s področja produktivnosti. Kot glavni govorec in kot moderator dogodkov je sodeloval s številnimi organizacijami, med katerimi najdemo tudi New York Life, World Bank, Ford Foundation, L. L. Bean in U. S. Navy. S svetovalnimi deli in v vlogi osebnega coach-a izvršnih menedžerjev velikih korporacij si je nabral za več kot 35 let izkušenj. V globalnem okviru je zelo iskan predavatelj in voditelj različnih delavnic, ki so namenjene posameznikom in podjetjem. Članke je objavljal v Fast Company, Fortune, The Los Angeles Times, The New York Times, The Wall street Journal in v mnogih drugih publikacijah.

Ni vam treba dokončati vseh stvari, je pa dobro, da jih date iz glave. Vsi imamo cel kup nedokončanih stvari, ključno je, da ne zasedajo kreativnega prostora v možganih.

Pomodoro Technique GREMO TO DOKONČAT: Umetnost nestresne produktivnosti - David Allen. 10,00 € ... Gremo to dokončat.

POVEZANE KNJIGE