Astrološki vodnik za strta srca

Astrološki vodnik za strta srca - Silvia Zucca | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Silvia Zucca
Astrološki vodnik za strta srca.pdf

Humorna pripoved o peripetijah ženske, ki upa, da ljubezen vendarle ne potrebuje zvezd, da bi našla pot do srca.Za Alice Bassi, ki je že pošteno zakoračila v trideseta, je samska (ne po svoji izbiri) in je v karierno precej neobetavni službi, je novica o poroki njenega še nepozabljenega bivšega kot pregovorni milostni strel. In kot da to ne bi bilo dovolj, na malo televizijsko postajo, na kateri dela, pride Davide Nardi. Z magnetno privlačnostjo in nedoumljivim nasmeškom bi znal postati Alicein prepovedani sen … Škoda le, da so ga najeli kot strokovnjaka za odpuščanje delavcev.Alice prav nič ne gre od rok. Potem pa spozna Tia, igralca, ki je prepričan, da pozna recept za uspeh: astrologijo. Ne tisto, ki jo prodajajo v časopisih, temveč resnično interpretacijo zvezd, ki obstajajo prav zato, da nas opozarjajo na najugodnejše dneve v poslovnem življenju ali kot pomoč pri iskanju sorodne duše. Čeprav je do astrologije nezaupljiva, Alice sklene poskusiti in začne hoditi na zmenke z moškimi, ki se ujemajo z njenim zodiakalnim znamenjem.Začuda pa je astralna ujemanja ne ovirajo pri nadaljnjem nizanju napačnih srečanj, mučnih fiaskov in presenečenj, kakršnim bi se zlahka odrekla. Usodna privlačnost, ki jo čudi do Davideja, pa se zgolj veča. A njega Alice ne upa vprašati, kaj je po horoskopu. Ker se boji, da bi bila nad odgovorom razočarana ali, še huje, da bi si zaradi njega delala utvare. In ker navsezadnje upa, da ljubezen ne potrebuje zvezd, da bi našla pot do srca.Za tiste, ki zaupajo zvezdam, pa tudi za tiste, ki ne verjamejo vanje, a si ne morejo kaj, da se ne bi kdaj pa kdaj zazrli v zvezdno nebo!

Humorna pripoved o peripetijah ženske, ki upa, da ljubezen vendarle ne potrebuje zvezd, da bi našla pot do srca. Za Alice Bassi, ki je že pošteno zakoračila v trideseta, je samska (ne po svoji izbiri) in je v karierno precej neobetavni službi, je novica o poroki njenega še nepozabljenega ... Astrološki vodnik za strta srca : [roman]; Guida astrologica per cuori infranti Ta stran uporablja JavaScript.

... Število izposoj Število izposoj za izračun nadomestila; COBIS.SI-ID Naslov Skupno Na avtorja Skupno Na avtorja; 1: 291757056: Angeli na zemlji : navdihujoče zgodbe o usodi, prijateljstvu in moči povezanosti. - 2017 01 600 7700 zakup minut in cenejši klici.