Časovna kad doktorja Proktorja

Časovna kad doktorja Proktorja - Jo Nesbø | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jo Nesbø
DIMENZIJA
7,30 MB
IME DATOTEKE
Časovna kad doktorja Proktorja.pdf
ISBN
5446301129825

OPIS

Časovna kad doktorja Proktorja je nadaljevanje uspešnice Prdoprašek doktorja Proktorja.Dnevi na Topniški minevajo mirno, a samo toliko, dokler Liza in Bulle ne dobita nenavadne razglednice. Doktor Proktor je v težavah in eden od njegovih čudovitih izumov Lizo in Bulleja pošlje na potovanje po času in prostoru. Najprej v Pariz, pozneje pa tudi v Napoleonov Waterloo, francosko revolucijo in čas Ivane Orleanske; vse zato, da bi rešila življenje in ljubezen. In ne želijo si prav vsi, da bi doktor Proktor živel srečno do konca svojih dni ...

Baze COBISS. COBISS+ SICRIS ‒ informacijski sistem o raziskovalni dejavnosti v Sloveniji Druge baze podatkov ... Časovna kad doktorja Proktorja.

Časovna kad doktorja Proktorja je druga filmska uprizoritev knjižne uspešnice za otroke o nekoliko trčenem izumitelju doktorju Proktorju avtorja Joja Nesbøja. Časovna kad doktorja Proktorja. Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih.

POVEZANE KNJIGE