Ura plavanja

Ura plavanja - Sally Rippin | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
6,67 MB
IME DATOTEKE
Ura plavanja.pdf
ISBN
7773006779222

OPIS

Brina in sošolci so lani plavali v malem bazenu, letos pa se bodo preselili že v velikega. Bo Brino preveč strah, da bi se podala na globlji konec?Moraste sanjeBrini je zelo všeč, če se lahko druži z Rožičinima sestrama. Ob njiju se počuti strašno odraslo! Pa je Brina dovolj odrasla tudi za grozljivke, ki jih ti dve radi gledata?

11,90 ... Odmev: Ura plavanja od 1,5 do 7 evrov; Da se vaš otrok ne bi imel kje naučiti plavati, ni bojazni. Bazenov je po Sloveniji precej, plavalni klubi pa skrbijo, da je dovolj tudi tečajev.

Ta oblika vadbe je primerna za vse nivoje znanja plavanja, od začetnikov, do tistih, ki želijo izpopolniti tekmovalno tehniko. Ura sledi tudi vašemu treningu plavanja, skupaj z okoli ducat ostalimi športi kos so tek, kolesarjenje, plavanje, pohodništvo, triatlon, smučanje, tenis, nogomet in multišport. 280 mAh Li- Po baterija je dovolj močna, da zdrži 5-6 dni uporabe z enim polnjenjem in 30-40h ur z vključenim GPSom . Ura plavanja od 1,5 do 7 evrov Pojasnilo: Ura plavanja od 1,5 do 7 evrov Ob prebiranju revije Finance, junijske izdaje, rubrike PIN, članka z naslovom: Ura plavanja od 1,5 do 7 evrov, katerega avtor je Robert Škrjanec , smo ugotovili veliko nepravilnosti, na katere bi vas želeli opozoriti, in vas prosimo, da le te tudi javno prikažete. Ura Watch GT 2 je resnično vsestranska, ponuja vam na primer še spremljanje srčnega utripa, analizo spanca, spremljanje športne aktivnosti (vse od teka do plavanja - meri korake, razdalje, porabljene kalorije itd.), napotke, povezane z vašo aktivnostjo, in celo predvajalnik glasbe ter vgrajen mikrofon s klicnim zvočnikom. Felix.si | knjigarna FELIX | Učila International d.o.o., Tržič | T: 064 24 24 07 | e-pošta:[email protected] | T: 064 24 24 07 | e-pošta:[email protected] 1 ura plavanja (50 min) 50,00.

POVEZANE KNJIGE