Tortice v skodelicah

Tortice v skodelicah - Leslie Bilderback | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Leslie Bilderback
DIMENZIJA
8,78 MB
IME DATOTEKE
Tortice v skodelicah.pdf
ISBN
2633910938123

OPIS

Kolački v skodelici (ang. mug cakes) so nova modna zapoved peke slaščic. Vse, kar potrebujete za pripravo, so: sestavine, vilice, skodelica in mikrovalovna pečica ter nekajminut časa. Pa seveda tole ljubko knjigo s kar 100 preprostimi recepti, s katerimi boste pripravili vsakokrat po dve slastni tortici. Avtorica ni pozabila na recepte, primerne za razne diete, pa tudi za pudinge, skutne pite in pite, če se naveličate peke tortic. Če je to sploh mogoče.

Vsi recepti v knjigi so za dve skodelici. Vse, kar potrebu- V kozarce sedaj zložimo tortico: na dno damo 1 žlico čežane, nato biskvit, ki ga dobro namočimo in potem še kremo.

Vmes stepemo smetano in ji dodamo sladkor. Tokrat o torticah pečenih v skodelicah, o peki tortic v mikrovalovnih pečicah in kako spremeniti okus osnovne mase. Za piko na i pa še recept za pripravo čokoladne tortice pečene v kavni skodelici.

POVEZANE KNJIGE