Severna Koreja

Severna Koreja - Bogomil Ferfila | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Bogomil Ferfila
Severna Koreja.pdf

Koronavirus (SARS-CoV-2) Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2). Se želite cepiti proti covid-19? Prijavite se! Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo. Gre za najbolj militarizirano mejo na svetu, saj ima Severna Koreja nekaj deset kilometrov od meje razvrščenih okoli 600.000 vojakov in ogromne količine orožja.

조선민주주의인민공화국; kratice: DNRK, DNR Koreja, Koreja, DNR), je država u istočnoj Aziji.Na zapadu izlazi na Žuto more, a na istoku na Japansko more.Na jugu graniči s Južnom Korejom te na sjeveru s Kinom i Rusijom.Zauzima sjeverni dio Korejskog poluotoka Severna Koreja sledi ideologiji džuče, ki jo je vpeljal prvi predsednik države Kim Il Sung. Sedanji predsednik države, sin nekdanjega predsednika, je Kim Džong Il.