Ponudba

Ponudba - Judith Ivory | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Judith Ivory
DIMENZIJA
12,45 MB
IME DATOTEKE
Ponudba.pdf
ISBN
7663636394492

OPIS

Noben moški, gentleman ali kdorkoli drug še ni gledal lady Edwine Bolash tako, kot je to pravkar počel nadut, čeden moški, ki je stal pred njo. Edwina je sprejela izziv, da bo v samo šestih tednih nepoboljšljivega Micka Tremorja spremenila v gentlemana.Edwina navzven morda res deluje kot do vratu zapeta popolna angleška dama, a pod to mirno fasado se skriva cela povodenj strasti, ki zgolj čaka, da jez popusti. In medtem ko Edwina pripravlja Micka, da bo zasedel svoje mesto v družbi, Mick pripravlja Edwino, da bo zasedla mesto v njegovem srcu.

NOVOST: Ponujamo tudi študentsko prehrano.Za seznam jedi kliknite tukaj.. Kuhinja obratuje od PONEDELJKA do PETKA, med 10.

Talne obloge obsegajo dekorativne talne obloge, parket in tekstil. Ponudba je karseda celovita, obenem pa se prilagaja letnim časom. Poleg gurmanskih specialitet z različnih koncev sveta, na primer iz Azije ali Amerike, so pri kupcih zelo priljubljene tudi ponudbe ob najrazličnejših posebnih priložnostih. ponudba.

POVEZANE KNJIGE