Palisandrova ulica 204

Palisandrova ulica 204 - Debbie Macomber | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Debbie Macomber
DIMENZIJA
8,75 MB
IME DATOTEKE
Palisandrova ulica 204.pdf
ISBN
6799113068194

OPIS

Draga bralka, če ste že kdaj bili v Cedar Covu, sva se verjetno že srečali. Najlažje me najdete doma ali pa v knjižnici, kjer delam. V tem mestu živim že vse življenje in tukaj sem vzgojila tudi svoji dve hčeri. Moj mož pa – no, pred približno šestimi meseci je izginil. Kar … izginil je.Kje je Dan? Zakaj je odšel? S kom je zdaj? Ali bom to sploh kdaj izvedela? Domače mesto, družina in prijatelji so mi v tem težkem obdobju v oporo in mi dajejo občutek varnosti. Zadnje čase se veliko govori o porokah in otrocih. Justine se je pred kratkim nepričakovano poročila. Tudi moja hči Kelly je pred kratkim rodila. Na žalost še noče sprejeti dejstva, da se Dan morda ne bo vrnil, da bi videl svojega vnuka.Zdi se mi, da se moja starejša hči Maryellen videva z nekim novim moškim, vendar mi noče povedati, kdo je. Tu so potem še Jack, ki ima razmerje z Olivio, njegov sin Eric in njegovo dekle Shelly (mislim, da je tudi ona noseča), Zach in Rosemary Cox, katerih zakon bojda propada in … No, kar oglasite se in vam bom povedala še kaj več! — Grace Sherman

[COBISS.SI-ID 253196288] 113. Briška hiša : katalog k stalni razstavi v Šmartnem = Brda house : catalogue for the permanent exhibition in Šmartno.

Palisáda čtvercová přírodní - je ideálním produktem pro vytvoření stupňovitých teras, je vhodná pro schodišťové stupně, či jako obruba záhonů, chodníků atd. Palisandrova ulica 204 (204 Rosewood Lane) Debbie Macomber - 2 oceni. Draga bralka, če ste že kdaj bili v Cedar Covu, sva se verjetno že srečali.

POVEZANE KNJIGE