Listi z roba

Listi z roba Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,42 MB
IME DATOTEKE
Listi z roba.pdf
ISBN
3402384513377

OPIS

Za božič 1949 so se v Parizu spoznali in sprijateljili v slikarstvo zagledani Veno Pilon, Izidor Cankar in France Mihelič. Ko so se vezi spremenile v prijateljstvo na daljavo, je med Pilonom in Cankarjem potovalo precej pisem in dopisnic. Objavljamo jih skupaj z esejema Alenke Puhar in Irene Mislej, ki sta osvetlili usode glavnih akterjev in tisti čas – sredino prejšnjega stoletja, ko je bil uradni odnos do tujine sovražen, Pariz pa za ljudi iz vzhodnega dela Evrope sanjsko daleč.

Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( na spletu, brez povezave ) € 12.99 (Nakup) Skupna vsota ... Literarni večer: Listi z roba četrtek, 10. september, ob 17.

Ta preprosta rastlina raste zelo hitro, a bodite pozorni, da je nebi zaužili saj je strupena, vendar zelo učinkovita pri ... Vzhajano testo razvaljamo približno centimeter debelo in ga do roba namažemo z orehovim nadevom. Testo nato tesno zavijemo skupaj.

POVEZANE KNJIGE