Kako dvoriti princesi

Kako dvoriti princesi - Karen Hawkins | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
12,98 MB
IME DATOTEKE
Kako dvoriti princesi.pdf
ISBN
9778372615214

OPIS

Bila je ljubezen na prvi pogled, a kaj, ko je med njima toliko ovir ... Jih bosta premagala?Družina prelepe Lily Balfour se znajde v finančni stiski, zato se postavna princesa odloči, da si čim prej poišče moža. Poroka z grofom Huntleyjem, bogatim vdovcem, ki ji ga je izbrala njena botra, ženitna posrednica, vojvodinja Roxburška, se zdi zadetek v polno, a kaj, ko Lily kmalu ugotovi, da med njima ni prave kemije.Huntleyja kar naprej primerja s silovitim in privlačnim princem Wulfinskim, ki ga nekega dne sreča v gozdu in jo ta reši ob padcu s konja. Wulf, kot ga kliče njegova družina, se takoj noro zaljubi v Lily in tudi njej je postavni mladenič na moč všeč. Edina ovira do želene sreče v dvoje je prinčeva revščina … Če Lily namreč ostane z njim, ne bo rešila svoje družine iz finančnih zagat!Bosta zmagala moč in denar? Ali pa bo na koncu slavila ljubezen?Čutno in drzno branje, prepleteno s humornim tonom, bo navdušilo vse ljubitelje ljubezenskih zgodovinskih romanov.

Mesto in poštna številka 2000 Maribor Regija Podravska Država Slovenija . Telefonska številka: +386 70 179 365 ... Serija: MacLean Curse, 4.knjiga Zvrst: ZG 8 * * * ½ 24 vote Karen Hawkins knjige: najboljše avtorja (Ugrabitev višavskega lorda, Na Škotsko z ljubeznijo, Kako ujeti višavca, Romanca na Škotskem, Veleposestnik, ki me je ljubil, Kako ujeti grofico, Kako dvoriti princesi, Kako očarati zapeljivko, Princ, ki me je ljubil, Princ in jaz, Nora na karo) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Pozdravljeni na spletnem mestu Mestne knjižnice Kranj, Gregorčičeva ulica 1, 4000 Kranj, SI Slovenija, [email protected] Kulinarika.net je spletni portal vsega, kar ima povezavo s hrano in kuhinjo.

Org. naslov: How to Pursue a Princess * * * * 28 vote.

POVEZANE KNJIGE