Edinstvena Calvin in Hobbes

Edinstvena Calvin in Hobbes - Bill Watterson | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bill Watterson
DIMENZIJA
7,76 MB
IME DATOTEKE
Edinstvena Calvin in Hobbes.pdf
ISBN
5038264883853

OPIS

Zakladnica najzabavnejših stripov legendarnih junakov Calvina in Hobbesa avtorja Billa Wattersona v barvah in velikem formatu. Predgovor je prispeval Charles M. Schulz. Calvin in Hobbes je zabaven strip o duhovitih dogodivščinah navihanega šestletnika Calvina in njegovega plišastega tigra Hobbesa, ki je v njegovih očeh pravi živi tiger in nepogrešljiv prijatelj. Bralci in kritiki Calvina in Hobbesa uvrščajo med trojico najboljših stripov, ki so kadar koli izhajali.Na vrhuncu njune slave je Calvina in Hobbesa objavljalo 2400 časopisov po vsem svetu, v 50 državah. Prodali so tudi 45 milijonov izvodov knjig z zbranimi stripi.

Preveri zdaj! Edinstvena Calvin in Hobbes, Calvin & Hobbes, Stripovi, Bonelli, Bande desinee, manga, comics Edinstvena Calvin in Hobes. 0 ocen / Napišite mnenje.

This article has been rated as C-Class. This is the talk page for discussing improvements to the Calvin and Hobbes article.

POVEZANE KNJIGE