Dve mladosti - ena ljubezen

Dve mladosti - ena ljubezen - Alojz Rebula, Zora Tavčar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alojz Rebula, Zora Tavčar
DIMENZIJA
12,7 MB
IME DATOTEKE
Dve mladosti - ena ljubezen.pdf
ISBN
9886776483001

OPIS

Ko literatura pripelje k ljubezniRebulovim spominom iz otroštva, ko je kot pastir na kraških gmajnah srkal učenost, je njegova soproga Zora Tavčar dodala svoje mladostne spomine iz štajerskega Zasavja. Dve povesti v eni knjigi pričata tudi o nekem lepem, krščanskem zakonu.Pripoved o doraščanju neke generacije bo ogrela srca številnih bralcev. Knjigo odlikujejo širina razgledov, globok etični čut in razgiban slog, jezikovno svež in poetičen.

Piše: Max Modic Šest žensk in ena ljubezen do Charlieja Chaplina / 0 Comments / Življenje in ljubezen / Charlie Chaplin od svoje mladosti je imel dve strasti - filmi in ženske. Tako je, in drugi je slavil.

Jože: "Z eno žensko sva se menila, da bi bila skupaj, videvala sva se en mesec, potem pa jo je ena prijateljica pregovorila in ni bilo nič iz vsega skupaj." Jožeta se smola v ljubezni drži že od mladosti. Že prvo punco mu je speljal sosed.

POVEZANE KNJIGE