Revolucija

Revolucija - Russell Brand | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Russell Brand
Revolucija.pdf

Russell Brand kliče, naj se pridružimo revoluciji!Russell Brand je sicer zvezdnik. Je bogat. Je ekscentrik. Je nekdanji odvisnik. Je narcis. Je burkaš. Ničesar ne zanika.In je hkrati tudi glasnik nekega novega sveta, v katerem ni prostora za neenakosti in nepravičnost. Nazorne primere krutosti in absurdnosti obstoječega sistema naveže na lastno izkušnjo, jih začini s pobalinskim humorjem in bolečo iskrenostjo in zato kot govornik neverjetno prepriča. Ima karizmo in energijo, za kateri se zdi, da se napajata iz samih sebe. Brand v tem delu naslavlja tisto, kar vsi nekje v sebi vemo. Na primer, da sistem ne deluje. Naše vlade so skorumpirane in opozicijske stranke nesmiselno podobne. Naša kultura je polna topoumnosti in šunda, vse, kar slišimo, pa je, da nič ne moremo – »tako pač je«.Russell Brand v tej knjigi duhovito opravi s slaboumnimi argumenti in namišljenimi sovražniki našega konformističnega časa in s pomočjo tako različnih strokovnjakov, kot sta Thomas Piketty in George Orwell, predstavi vizijo bolj poštene in bolj seksi družbe, ki je zabavna in nikogar ne izključuje.

Moje bivališče je […] oktobrska revolucija . Revolucija se je začela v noči s 24.

Večkrat nagrajeno in ugledno podjetje s številnimi zadovoljnimi strankami po novem v svoj nabor produktov dodaja nekaj novega ter revolucionarnega. Čas in z njim tehnologija gresta pač naprej, tudi v prezračevanju prostorov smo dočakali pametni, brezžični element, rekuperatorski prezračevalnik i ... Ameriška dekadenca: Revolucija interneta Decades Remixed: The Internet Revolution.