Nad nebom pod zemljo

Nad nebom pod zemljo - Aleš Šteger | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Šteger
DIMENZIJA
11,16 MB
IME DATOTEKE
Nad nebom pod zemljo.pdf
ISBN
2149257118697

OPIS

Reke so prestopile svoje struge, nas pustile brez doma. Nobena daritev, nobena beseda ni mogla omiliti besa bogov. Iz podivjanih voda je vzniknila želva. Njen oklep je bil razdeljen na devet polj, v njih znamenja. Nekateri so temu rekli magični kvadrat Lo Shu. Jaz pa sem zagledal načrt knjige, v kateri se je utopilo moje življenje.

In nastale so gore, nebeške lestve, ki izzivajo najbolj drzne. Za tiste malo manj drzne, pa je božja roka domala povsod po deželi ... V oddaji S knjižnega trga se bomo najprej posvetili pesniški zbirki Aleša Štegra Nad nebom pod zemljo, nato pa še romanu Alexa Capusa Švindler, špijonka in človek z bombo in zgodovinskemu delu Boža Repeta S puško in knjigo..

Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( brez povezave, na spletu ) € 9.99 (Nakup) Skupna vsota ... Pesnik, esejist, prevajalec in urednik Aleš Šteger je pred kratkim v zbirki Nova slovenska knjiga pri založbi Mladinska knjiga objavil novo pesniško zbirko. Njen naslov je na prvi pogled paradoksalen: Nad nebom pod zemljo, toda tak naslov pripravlja bralko in bralca na bralsko dogodivščino.

POVEZANE KNJIGE