Martin deli resnico

Martin deli resnico - Brunor | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brunor
DIMENZIJA
8,90 MB
IME DATOTEKE
Martin deli resnico.pdf
ISBN
9775155936414

OPIS

Sveti Martin – osrednji evropski simbol medčloveške solidarnosti.Življenje svetega Martina iz Toursa je bilo polno vratolomnih preobratov: bil je pogan, nato kristjan, vojak, puščavnik, škof. Svet Evrope svetega Martina (316– 397) priznava kot ključno osebnost evropske zgodovine. V stripu, primernem za bralce od 9. leta naprej, spoznavamo njegovo življenjsko pot ter odločitve, ki so ga na njej vodile in ostajajo aktualne tudi danes. Strip izhaja tudi v počastitev leta svetega Martina 2016.

stoletja ... Direktor Martin Šetinc ... da se obrnete na Zavod za gozdove in ugotovite resnico o poseku in drugih nepravilnostih.

maj 1976 (86 let) Messkirch [d] Državljanstvo Weimarska republika Tretji rajh Zvezna republika Nemčija: Poklic: filozof, pesnik, univerzitetni profesor: Obdobje: Filozofija 20. stoletja ... Direktor Martin Šetinc ...

POVEZANE KNJIGE