Lopov ostane lopov

Lopov ostane lopov - Sarah MacLean | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah MacLean
DIMENZIJA
10,56 MB
IME DATOTEKE
Lopov ostane lopov.pdf
ISBN
7079761327326

OPIS

Hladni in brezobzirni markiz Bourne je bil izobčen iz visoke družbe, ostal mu je samo plemiški naziv. Kot družabnik najrazkošnejše londonske igralnice bo tvegal vse, da si povrne svojo dediščino – tudi poroko z vzorno in primerno Penelopo Marbury.Penelope zaradi razdrte zaroke in številnih ponesrečenih snubitev nič kaj ne zanima miren in udoben zakon, ampak hrepeni po nekaj več. Kakšna sreča, da ji njen novopečeni mož odpre vrata v neraziskani svet užitkov.Bourne je mogoče res princ londonskega prepovedanega pekla, toda zaobljubi se, da se Penelope njegova grešnost ne bo dotaknila – kar je pravi izziv, saj dama sama odkrije svoje želje in je zanje pripravljena zastaviti karkoli … celo svoje srce.

Policija i dalje radi na ovom slučaju. Međutim, ako ostane strpljivi i istrajni uskoro ćete moći da uživate u plodovima svog rada i žrtve. Sanjati da je neko drugi oteo plen od lopova Videti u snu kako je neko oteo stvari koje je lopov ukrao znači da ćete se radovati zbog tuđe sreće i uspeha. MacLean, Sarah, Mahnič, Katarina (2015).

MUP HNK: Prijavljene krađe u dvije trgovine ... Zabrana rada ugostitelja od 18 do 5 sati, od 20 do 5 ili da ostane isto 3.

POVEZANE KNJIGE